Newborn geposeerd Eindhoven babyreportage newborn fotografie Eindhoven geposeerd

Newborn geposeerd


Niets is mooier dan jullie kleine wonder op de mooiste foto. Indien jullie besluiten een newbornreportage bij mij te boeken zal ik jullie een flyer toe mailen met daarin allerlei tips.

Een newbornreportage is een fotosessie tussen de 1e en ongeveer 14e dag na de geboorte van uw baby.  Om eerst zelf tot rust te komen na de bevalling werk ik het liefst na de 8ste dag. Vanaf deze dag  zijn jullie gewend aan het ritme dat jullie kleintje aan geeft. Jullie zijn dan welkom in mijn studio, of ik kom in jullie eigen vertrouwde omgeving fotograferen.  Voor de geposeerde reportages heb ik verschillende materialen waar ik mee werk. In ons vakjargon noemen wij dit “props”, zoals haarbandjes, pakjes, manden en schalen. Het liefst werk ik met natuurlijke materialen en kleuren.

Een newborn fotoshoot duurt zo’n 2 a 3 uur.
Deze tijd is nodig om een rustige omgeving te creëren voor jullie kleine wonder.
Daarnaast is er tijdens de fotoshoot voldoende ruimte voor het voeden, verschonen en knuffelen van jullie baby.

Als u interesse heeft in een fotoshoot dan is het aan te raden om tijdens je zwangerschap al contact met mij op te nemen. Dit zodat ik in de periode van jullie bevalling er rekening mee kan houden in mijn planning.  Ook wordt dan het een en ander besproken ter voorbereiding op de shoot.  Direct na de bevalling neemt u contact met mij op om de datum definitief te maken.

newborn lifestyle geldrop

Newborn lifestyle

____________________________________________________________________________________________________________________________

Newborn lifestyle is een vorm van fotografie waarbij de waan van de dag vastgelegd wordt. Omdat ik bij stichting Earlybirds Fotografie veel te maken krijg met ouders waarvan de kinderen niet meer een geposeerde newborn reportage kunnen afnemen heb besloten om ook lifestyle fotografie aan te bieden. Lifestyle fotografie kan namelijk ook als jullie wondertje ouder is dan 14 dagen. Hierbij worden de kindjes minder geposeerd en worden de kindjes in hun eigen vertrouwde omgeving gefotografeerd. Ik fotografeer jullie als gezin, maar ik leg ook de echte momenten vast; een luier verschonen, even knuffelen na de voeding en een badje geven. Het resultaat zijn schitterende, ongeforceerde en liefdevolle foto’s.

Na afloop van de reportages ontvangen jullie van mij een online galerij. Hierin zien jullie de mooiste foto’s van jullie wonder!